Internet als hulpmiddel voor nieuw interieur

25 april, 2016

Jouw internetabonnement gebruiken om een nieuw interieur te realiseren. Het klinkt als twee verschillende onderwerpen die niets met elkaar te maken hebben. Toch kan het één bijdragen aan het ander. Jouw internet heeft, ook al is het minimaal, wel degelijk een invloed in het interieur. Al is het maar het modem wat ergens in de woonkamer staat, de mediabox die er vaak bijgeleverd wordt en de plaats waar je het bureau neerzet voor de laptop om toch een goed Wifi-signaal te hebben. Op deze manier heeft het gekozen internetabonnement wel degelijk invloed op het interieur in huis, want elke internetprovider biedt andere apparaten aan. Voor de verschillen tussen de providers kan je internetaanbieders vergelijken op Overstappen.nl.

Internet gebruiken voor nieuw interieur

Een nieuw interieur hoeft niet altijd te betekenen dat alles nieuw uit de winkel hoef te komen. Het is ook nieuw voor jou als je het via internet ergens tweedehands koopt. Natuurlijk kan het wel verstandig zijn om het eerst even schoon te maken maar het scheelt een hoop geld ten opzichte van nieuw interieur uit de winkel. Websites waar je tweedehands interieur kan kopen zijn bekend voor velen, zoals Marktplaats en gelijksoortige websites specifiek voor interieur. Hierop wordt erg veel interieur verkocht en sommige meubels zijn soms nog geen twee jaar oud!

Sparen voor een nieuw interieur door internet

Een laatste manier om internet te gebruiken voor je interieur is door het besparen van geld op het internetabonnement. Zo kan je maandelijks tientallen euro’s goedkoper uit zijn en kan je dit weer investeren in het interieur. Om te kijken welke abonnementen er bij jou thuis mogelijk zijn kan je internet vergelijken op EasySwitch.nl. Het enige wat je in hoeft te vullen zijn jouw adresgegevens en daarna kan je filteren op internetsnelheid, soort aansluiting en natuurlijk prijs.

Combineer diensten voor extra besparing

Behalve besparen op alleen internet is het ook mogelijk om te kiezen voor een alles in 1-provider. Hierdoor kan je profiteren van extra kortingen doordat alle diensten door dezelfde partij geleverd worden. In de meeste gevallen bestaat een alles in 1 pakket uit internet, vast bellen en televisie. Het is ook mogelijk om twee diensten te combineren en zelfs vier met de toevoeging van mobiele telefonie. Net zoals op EasySwitch.nl kan je ook gemakkelijk en snel internet bellen tv vergelijken bij Overstappen.nl. Alles in 1 vergelijken op basis van jouw adres, met extra filters voor het aantal tv-zenders, internetsnelheid en de contractduur.

Additional Info

  • afbeelding 1: internet als hulpmiddel.png

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin