Keukens, veel gebruik van zwart is de trend dit jaar

20 mei, 2014

Toe aan een trendy nieuwe keuken? Dan is het soms moeilijk kiezen, want je hebt veel keuze als het om keukens gaat. Een zwarte keuken is misschien wel het overwegen waard. Wat zwarte keukens zijn momenteel helemaal in. En terecht, want een zwarte keuken combineert elegantie met een zekere stoerheid. Hieronder vind je een aantal mooie keukens met zwarte elementen die je mogelijk zullen inspireren bij de zoektocht naar jouw ideale keuken.

Foto 1: In deze keuken is naast zwart ook veel wit gebruikt. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast. De strakke lijnen en greeploze kastjes geven deze keuken een echte designuitstraling

Foto 2: Deze zwarte keuken mag er zijn en knalt meteen je beeld in. Vooral de ronde counter met fornuis is een echte eyecatcher.

Foto 3: Ook deze zwarte keuken mag er zijn. De zwarte tegels geven een gemoedelijke gevoel en de kastjes met glazen deurtjes maken deze keuken echt helemaal af.

Foto 4: Deze keuken maakt een nogal stemmige indruk door de combinatie van zwart met grijs. Erg mooi, maar misschien wat minder geschikt voor wie knusheid en geborgenheid zoekt.

Additional Info

  • afbeelding 1: keuken grando barga
  • afbeelding 2: keuken grando ticino
  • afbeelding 3: keuken grando porzio
  • afbeelding 4: keuken grando lovrie

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin