Leuke woon ideeën voor een badkamer van de loodgieter uit Delft

23 juli, 2016

De badkamer wordt een steeds belangrijkere kamer in iedere woning. Waar voorheen de badkamer vooral functioneel werd ingericht besteden mensen nu steeds meer aandacht aan de inrichting. De moderne badkamer is niet meer alleen bedoeld om onszelf te wassen, maar ook een plek om te relaxen en ontspannen. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe ideeën wat je met de badkamer kunt doen dan zal dit artikel van pas kunnen komen. Hierin deelt de loodgieter Delft namelijk een aantal leuke woon ideeën voor een badkamer. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technologieën die het gemak vergroten waarmee we de badkamer gebruiken of toepassingen die je in staat stellen om heerlijk te ontspannen na een lange dag werken.

Elektrische douche

In andere landen worden elektrische douches al langer gebruikt. Ook in Nederland lijken deze douches nu eindelijk hun intrede te doen. Een elektrische douche biedt vele voordelen ten opzichte van de standaard douches die nu nog in veel Nederlandse badkamers te vinden zijn. Zo heb je bijvoorbeeld sneller de beschikking over warm water waardoor je niet meer hoeft te wachten totdat het water uit de douche een aangename temperatuur heeft bereikt. Daarbij is het ook makkelijker om de temperatuur van het water te reguleren en bespaar je energie.

Stoomcabine in de badkamer

Een stoomcabine in de badkamer stelt je in staat om heerlijk te relaxen na een lange dag werken. Bovendien is het nemen van een stoombad ook goed voor je gezondheid. Spieren ontspannen door de hoge temperatuur van het stoom waardoor je jezelf minder gestrest zult voelen. Door eucalyptus aan de stoom toe te voegen zal je tevens vrijer kunnen ademen. De loodgieter Delft meldt dat stoomcabines de afgelopen jaren sterk in prijs zijn gedaald door de groeiende populariteit.

Toilet zonder spoelrand

Een ander goed idee van de loodgieter Delft is de installatie van een toilet zonder spoelrand in de badkamer. De standaard modellen toiletten die in de meeste badkamers gebruikt worden zijn moeilijk schoon te houden door de spoelrand. Doordat deze moeilijk te bereiken en schoon te maken is kunnen hier vuil en bacteriën ophopen. Een toilet zonder spoelrand is makkelijker schoon te houden en zorgt daardoor voor een badkamer die meer hygiënisch is.

Dubbele wasbakken

Vooral in huizen waar gezinnen wonen met kinderen is het in de ochtend een drukte van jewelste in de badkamer. Doordat school- en werktijden ongeveer gelijktijdig beginnen moeten meerder personen zich tegelijkertijd wassen in de badkamer. Dit probleem kan je oplossen met het gebruik van dubbele wasbakken in de badkamer. Hierdoor heb je namelijk twee wasbakken en kranen tot je beschikking waardoor de benodigde tijd voor de gezinsleden om zichzelf te wassen in één keer gehalveerd wordt.

Additional Info

  • afbeelding 1: dubbele wasbak
  • afbeelding 2: toilet 01

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin