Sfeer in combinatie met duurzaamheid

21 juni, 2016

Het is weer bijna tijd voor de zomervakantie. De tijd om allerlei leuke dingen in huis te creëren waar je na de vakantie, als je meer tijd in huis besteedt, volop van kunt gaan genieten. Hoe je op de beste manier een goede sfeer krijgt in huis is voor veel mensen een lastige vraag. Hieronder vind je wat tips om op een simpele manier je huis een stuk sfeervoller te maken. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de actuele trends.

Sfeervol maken van jouw huis

De eettafel is een plek die er echt uitspringt in huis. Behalve dat een eettafel een mooie uitstraling kan geven aan de kamer is het ook een erg praktische plek. Voor het eten, om boeken of de krant te lezen, om te kletsen of voor de kinderen om te tekenen of te knutselen. Behalve een mooie grote tafel kunnen ook fotolijstjes niet ontbreken. Vooral verschillende vormen en maten zien er gezellig uit als deze aan de muur hangen of op een kastje staan.

Ook groen in huis zorgt voor gezelligheid en sfeer. Het is belangrijk om altijd een aantal bloemen en planten in huis te hebben, dit zorgt ervoor dat je woonkamer wat levendiger is en kleurrijker wordt. Denk je dat je vergeet jouw planten water te geven? Tegenwoordig zijn er ook nep planten en bloemen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Als laatste zijn ook kaarsen echt een cruciaal punt om een goede sfeer te creëren. Leuke waxinelichthouders gecombineerd met een aantal stompkaarsen.

Trends anno 2016

Natuurlijke materialen zijn het helemaal dit jaar. De natuur en het milieu zijn nog steeds enorm belangrijk voor veel mensen en dit is dan ook een aspect wat zij willen doortrekken in hun interieur. Riet en hout zijn veelgebruikte materialen en van pallets en steigerhout worden vaak meubels gemaakt. Zo krijgt de woonkamer enorm veel sfeer en heeft het ook een natuurlijke uitstraling. Ben jij iemand die duurzaamheid en de natuur belangrijk vindt? Dan is groene energie ook misschien wel iets wat precies past binnen jouw huishouden. Vergelijk energie en zoek met behulp van het filter de goedkoopste groene energiecontracten. Dit kan op websites als EasySwitch.nl en op https://gaswaterlichtsite.nl/. Binnen no-time heb je een overzicht van alle contracten op basis van jouw persoonlijke gegevens.

Additional Info

  • afbeelding 1: duurzame meubels 01
  • afbeelding 2: duurzame meubels 02

Lidwien

  • Leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Lidwien en schrijf voor leukwoonidee. Ik hoop dat je hier inspiratie vindt, ideeën op doet of er gewoon blij van wordt.

Volg me op

volg me op bloglovin